Met een sprong van ruim 70 NVI steeg stiervader Real Syn door naar de top van de NVI lijst. De Rover zoon uit een Adaway Rio moeder scoort op alle fronten voortreffelijk. EEn mooie onderbalk met een fantastische productie brengt hem niet alleen met NVI aan de top, maar voor RZG scoort hij de nummer 1 positie en met TPI zit Real Syn ruim boven de 3000. Sully Shottle May drukt wederom haar stempel op een stier in de top.

Rockwell is ook een Rover zoon die erg hoog scoort voor zowel RZG als NVI. Met een stijging van 78 punten verbeterde Rockwell enorm en belande op plek 4 in de NVI lijst. Zijn Calvin moeder is een hoge productie koe met een prima index. Ga je wat dieper in de pedigree dan kom je Numero Uno tegen en Planet dochter Pine Tree Monica Planeta (EX 91) dan is ook verklaard waar deze producties vandaan komen.

Bij roodbont deed Feit Red P prima zaken en ook deze stier steeg met ruim 70 punten in het nieuwe single step systeem. Freestyle zoon Feit Red P liep al een tijdje mee en verdiende al de nodige credits voor zijn melkplas en foutloze exterieur. Qua frame mooi compact maar voor uiers en benen behoort deze heterozygote rode stier tot de absolute top bij roodbont. Daarbij heeft Feit Red P een positieve melksnelheid en is hij pinkenstier